Author
|
Thread |
|
|
Szwagier
|
niestety tak bo pewnie am to nie sam 1 ktory ci cos zrobi a jakies stuny czy te empy czy inne gowna?
zawsze dostaniesz counter picka...
soul ring wiesz co to?;>
|
Fri Aug 15, 2014 4:03 pm |
|
|
TYRYTY
|
no wlasnie o to chodzi ze dostajesz bezdomnych do timu, ja pikuje wk prawie natychmiast po zaczeciu gry i czas leci do startu, jak pisalem- czesto z drugiego timu kombinuja zebym many na ulta nie mial- no i spoko robia- pierwszy wzialem- moj problem pozornie, widzisz mowisz stuny itd. no ok ja moge dostac wpierdol ale gdzie reszta patalachow, ja sie zastanawiam skad niestety jakies 50% gosci sie bierze, bezsensowne picki, bezwstydny gameplay, valve pomimo naprawde wielu tematow na steamie ma to w dupie, kasa z itemow sie liczy stad jebane ruskie robaki maja dostep do sieci ok
moze musze to przebolec i jakos doczolgac sie gdzies do 4k to moze bezdomnych mniej bedzie.
i w ogole zorganizuj jakas bojowke tutaj
ciebie lubia i szanuja, nie musze byc czescia jak nie chcesz ale z ciekawoscia popatrze em jak jest z czego zbierac tu, ale jest nie ma co dota to warcraft
|
Fri Aug 15, 2014 4:15 pm |
|
|
Szwagier
|
musze cie rozczarowac najwieksze gowno seidzi miedzy 4 a 4.5 mmr bedziesz gral z 5 carry ;] to zamiast pickowac tego wk w kolko graj cm?
To logiczne ze dostajesz kontry o to w tym chodzi to tak jakbym wybral mepo jako 1 i nie dostal kontry lisza i embera to by byla glupota juz przecwinikow
|
Fri Aug 15, 2014 4:31 pm |
|
|
TYRYTY
|
moze za szybko mysle i za duzo kombinuje
a lich na meepo faktycznie z jakims slowem niezle daje rade JAK sie uda ult, dzisiaj w33 widzialem na meepo live, koles jak kojarze ponad 7k mmr : D
wk za cm? czyli carry za supporta? nie to jakas lipa jak dla mniel ;p, sven mi sie podoba obszarowy stun, ult udany- kasacja, sf midowy- kasuje jak nie gnebiony w midzie jak, wiesz, nakurwianie, a pytanie dalej aktualne, masz jakas ekipe co by mozna poogladac? czy po prostu sam pykales sobie
tu moglbys sie postarac o jakichs konkretow
edit:
a co do dostosowania sie- nie ma problemu chyba, tylko trzeba miec po co zmieniac sposob gry. po prostu miec jakis tim co kazdy wie co ma robic mniej wiecej, jak grasz z randomami to co za roznica co robisz jak i tak nie masz pojecia z kim grasz, poki co z mojego doswiadczenia gdzies 60% grania carry dziala kogolwiek masz w druzynie a to kurwa niezbyt duzo;p
a i tak musisz robic wszystko co ustalisz z gory
|
Fri Aug 15, 2014 4:40 pm |
|
|
Szwagier
|
nie zrozumiales mnie nie cm heros tylko mode capitan mode.. jest lepszy niz ap bo nie bedziesz gral z 5 carry, a ja wlasnie bardziej wybilem sie grajac supem i offem niz carry
|
Fri Aug 15, 2014 9:27 pm |
|
|
TYRYTY
|
a spoko, ok
na razie risena 3 ogarniam, musi mi przejsc ;p
|
Sat Aug 16, 2014 2:03 pm |
|
|